Контакт

Хонорарен конзулат на Република Македонија
Große Langgasse 8
55116 Mainz
Тел: +49 (0) 61 31/2 10 04-22
Факс: +49 (0) 61 31/2 10 04-10
Емаил: info (at) honorarkonsulat-makedonien.de


Консултации: понеделник до петок од 8.00 до 10.00 или пак со закажување.